VETERANSAMMENKOMST 2019

Se billederne fra Årets Veteransammenkomst den 10. december 2019. På sædvanlig vis bød formanden for SIFA – Keld Jensen – velkommen til de godt 160 deltagere. Denne dag er gennem mange år arrangeret for de personer, der på en eller anden måde har bidraget til SIFAs Idrætsarkiv, nu Idrætshistorisk Samling, der i år har bestået i 40 år. Det kan være bidrag i form af donationer af idrætsminder, bøger, billeder, præmier eller andre effekter fra egen idrætskarriere eller fra familie, foreninger eller lignende – det kan også være i form af igennem tiden at have udført et stykke arbejde for ”Samlingen” og/eller SIFA, f.eks. i forbindelse med Ungdomslegene eller andre større begivenheder.

Menuen var enkel: Gode sild med karrysalat, brød og smør stod klar på bordene – dertil en øl/vand + den traditionelle Harald Jensen snaps! Efterfølgende blev der serveret et par lækre stykker smørrebrød – og snakken gik lystigt ved bordene.
Efter maden interviewede Jørgen Pyndt SIFAs tidligere formand, Aalborgs tidligere socialrådmand og borgmester – Henning G. Jensen. Her kom vi omkring rigtig mange gode historier.
Så var der fællessang med Gårdsangerne, og efter dette var der kaffe og småkager, efterfulgt af det traditionelle, hurtige bingo-spil med Peter Skram, der vist har været med lige så længe som arrangementet har bestået!

Så var der uddeling af præmier fra julelotteriet og endnu en runde med Gårdsangerne. Du kan se billeder fra dagen HER

Tak til vores sponsorer til Julelotteriet