SIFA Idrætshistorisk Samling er netop fyldt 40 år

Dette er blevet markeret bl.a. med lancering af en fin jubilæumsudstilling om idrætslivet i Aalborg helt fra ”tidernes morgen” – dvs. igennem mere end 100 år, men selvfølgelig især med fokus på fortællingen om, hvordan ideen opstod til dét, der i dag betegnes som Danmarks suverænt bedste og største samling af idrætseffekter, billeder og andet materiale.
Den nye udstilling, der for en stor dels vedkommende er ”mobil” og dermed let kan flyttes rundt til arrangementer i f.eks. idræts- eller andre foreninger – har fået ”vinterkvarter” på ”SPRINGEREN” – Maritimt Oplevelsescenter på Vestre Fjordvej, hvor den vil kunne ses frem til foråret – måske endda kombineret med oplevelsen af denne herlige institution, hvor både store og små kan få rigtig lang tid til at gå! Selve det praktiske og faglige arbejde med udfærdigelsen af udstillingsmaterialet kan Idrætshistorisk Samling i høj grad takke SIFA formand Keld Jensen (samt et par gode sponsorer) for.
Efter ”ferniseringen” på udstillingen var der indbudt til en hyggelig sammenkomst for alle nuværende og tidligere frivillige medarbejdere samt venner og samarbejdspartnere gennem årene – og her midt i december markeres 40-års fødselsdagen yderligere i forbindelse med den traditionsrige julesammenkomst for ca. 160 idrætsveteraner fra hele Aalborgområdet, der afholdes på Aalborg Freja.
Skulle DU i det kommende par måneder have lyst til at se udstillingen på ”Springeren”, så sig blot i receptionen at du gerne vil se udstillingen fra Idrætshistorisk Samling, så er der fri entré, så længe udstillingen stadig befinder sig på centret!

Tak til vores sponsorer på denne udstilling: