Jubilæumsudstilling

NU skal Idrætshistorisk Samlings fine jubilæumsudstilling ud og opleve verden!

Siden sin start i november måned har udstillingen haft ”vinterkvarter” på Springeren – Maritimt Oplevelsescenter i Aalborg, og op imod 4.000 gæster har i denne periode haft mulighed for at tage et mere eller mindre grundigt kig på udstillingens mange spændende billeder og fortællinger.

Udstillingen består af omkring 20 såkaldte ”Roll Up”s – nærmest en slags rullegardiner, der i tekst og billeder fortæller om mange års udvikling for idrætten i Aalborg, og en lang række spændende begivenheder kommer pludselig op til overfladen i erindringen igen. Den nye udstilling er ganske let og hurtig at stille op – og at tage ned igen.

Denne udstilling tilbydes nu til en række idrætsklubber og andre foreninger, institutioner o.l.der måtte have lyst til at låne den, f.eks. i forbindelse med et arrangement eller til at have stående, så medlemmer og andre kan betragte den i en kortere periode.

Der søges etableret en ”udlånskalender” herfor, men interesserede er velkomne til at kontakte ”Samlingen” på tlf. 9816 6499 – eller på email: idraetshistorisk.samling@gmail.com for at høre nærmere.