Smid det ikke ud

Aflevering til Idrætshistorisk Samling

Vi mennesker rydder engang imellem op i vort liv. Det kan betyde, at vi ser på vore gamle ting med nye øjne, og spørger os selv om: “Hvad skal vi bruge det til?”. Tit bliver svaret, at vi ikke mener, vi har brug for det mere, og derfor kasserer vi det bare. Der kan være mange minder i en plastik sæk. Har du været, eller er du aktiv idræts mand/kvinde i Aalborg eller omegn, så har du måske samlet nogle ting fra din tid. Måske er disse ting ikke så spændende nu, som de var, da du fik dem eller vandt dem. Måske er der ingen, der synes, at din scrapbog, som du brugte mange timer på og var stolt af, er noget særligt i dag.

Har – eller har du haft tilknytning til ledelsen af en idrætsklub, så har du måske over årene samlet materiale fra dette bestyrelses arbejde. Igen smid det ikke ud kontakt os, og lad os være med til at afgøre om dine materialer skal gemmes eller kasseres.

Vi på Idrætshistorisk Samling mener sikkert, at dine ting stadig er spændende. De kan næsten altid være med til at fortælle om idrættens historie i Aalborg. Ikke hele historien. Hele historien dannes ved at sammenstykke de mange små hændelser til en større fortælling.

Firmasport

Pokalsamling afleveret af Aalborg Firma Sport i 2014

Det er ikke nødvendigt, at du afleverer en olympisk guldmedalje. Det er alligevel de færreste, der har sådan en liggende. Nej det kan ligeså godt være et foto fra en begivenhed, som du har deltaget i eller været tilskuer til. Et diplom som du har fået for at deltage i et idræts arrangement. Intet er for småt, og intet er for stort. Skulle du have en eller flere ting fra sportens verden, som du ikke mere bruger eller tænker på at smide ud så gør det ikke. Henvend dig til os med dine ting og lad os hjælpe dig med at afgøre, om det skal kasseres eller ej. Vi på Idrætshistorisk Samling lover dig at passe godt på dine ting og gemme dem til eftertiden.

Du finder os hver onsdag mellem 13 og 16 på Harald Jensens Vej 3-5 i Aalborg. (Ved Stadion). Du kan også maile til os på siden Kontakt. Vores telefon nr. er 98 16 64 99, den svarer normalt kun om onsdagen mellem klokken 13 og 16.

Broløb

Diplom og deltagermedalje fra åbningen af Storebæltsbroen i 1998. Er uddelt i mere end 40.000 eksemplarer.